返回列表 回復 發帖
終於可以出發了,待會見Onion56 Onion56
原帖由 Yogabeck 於 2010-9-4 01:06 發表

是跟快達票的不同...
既然你有幸得到這兩張門票, 5號就帶著它們一起走進無法預知的感官世界.
不同,但沒問題吧??
你們回來了嗎...?
唱左咩歌...?
番黎啦!!好正既晚上!!
Onion53 Onion53
原帖由 LEMO 於 2010-9-5 00:23 發表
番黎啦!!好正既晚上!!
Onion53 Onion53
唱左咩歌...?~
係咪好驚喜??
原帖由 晴晴=) 於 2010-9-5 00:26 發表

唱左咩歌...?~
係咪好驚喜??
我唔記得個歌單係點~
不過一開始就好驚喜 YOGA就拎住吉他自彈自唱
真係好正 好少見佢自彈自唱架MA~~

ps:我都係等人地既分享文~~哈
原帖由 LEMO 於 2010-9-5 00:30 發表

我唔記得個歌單係點~

WOW!
之前迷宮有囉...
只係1小段
好驚喜牙....
你住邊架...好早返到黎,,,
原帖由 晴晴=) 於 2010-9-5 00:34 發表

WOW!
之前迷宮有囉...
只係1小段
好驚喜牙....
你住邊架...好早返到黎,,,
我住幾遠架~~1個鐘車~~
岩先安歌左1次 就開左燈啦~
所以就走左 不過我見仲有人留底~

PS:有個幾深刻印象 好HIGH咁唱完(好似)歇斯底里
之後突然有個好悲傷既音樂 原來係眼色
不過加左個開頭 全場就企晒係度聽眼色啦~
原帖由 LEMO 於 2010-9-5 00:41 發表

我住幾遠架~~1個鐘車~~
岩先安歌左1次 就開左燈啦~
所以就走左 不過我見仲有人留底~

PS:有個幾深刻印象 好HIGH咁唱完(好似)歇斯底里
之後突然有個好悲傷既音樂 原來係眼色
不過加左個開頭 全場就企晒係度聽眼色啦~ ...
幾遠??
安可左1次炸,....><
好正咁WO
我又冇得去.,.
我要等紅館^^

原帖由 Yogabeck 於 2010-9-4 01:06 發表

是跟快達票的不同...
既然你有幸得到這兩張門票, 5號就帶著它們一起走進無法預知的感官世界.
I also got these tickets...到时个入口同其他票相同?
Thanks......looking forward to see yoga live performance so much....
原帖由 LEMO 於 2010-9-5 00:30 發表

我唔記得個歌單係點~

超正呀~~~竟然同我嚟個自彈自唱嘅"song 2"~~~
原帖由 Yo_ki 於 2010-9-5 01:17 AM 發表

超正呀~~~竟然同我嚟個自彈自唱嘅"song 2"~~~
咩係"song 2"??
最開心是宥嘉清唱了數句「The End Of The World」,我非常喜愛這首歌呢!
原唱: http://www.youtube.com/watch?v=KmnKCE99sYE&feature=related
凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐。
原帖由 DAPHNEPAU 於 2010-9-5 01:34 發表
最開心是宥嘉清唱了數句「The End Of The World」,我非常喜愛這首歌呢!
原唱: http://www.youtube.com/watch?v=KmnKCE99sYE&feature=related
我說YOGA唱這首歌 一定是看了EASON的演唱會吧~~
原帖由 LEMO 於 2010-9-5 01:40 發表

我說YOGA唱這首歌 一定是看了EASON的演唱會吧~~
一定不是!!

晴晴, 我想歌單要等大家慢慢結合才可以出來的呢~~
還有明天場, 大家留些神秘感, 等明天才去的朋友有一些驚喜吧!!

對, 他是有在台上彈結他喔!