返回列表 回復 發帖
"感官/世界"的藍色主調實在太美,
怎能不支持?
原帖由 chibakarry 於 2010-2-10 17:23 發表
太好了!
我之前去看演唱會就是全場製造藍海~~
真的超棒
p.s.又不用另外買多一支XD
哈哈哈~chibakarry也是五迷嗎??
原帖由 chibakarry 於 2010-2-10 18:04 發表

不是喔^^"
但認識幾個朋友都是  
....對了,
有沒有人都是自己一個去看的呢?
好想到時認識一下大家呢
真怕到時自己一個好孤獨orz
不用擔心...這裡大部分人原來都是一個人,
只要出多幾次活動大家自然就會認識,
之前YOGA來香港4日,我地就認識左唔少新朋友喇!
仲有本論壇有名的"沙嗲王七友"都係咁來的。

P.S.好奇問句:仲有邊個歌手演唱會可以見到藍海GA??

原帖由 晴晴=) 於 2010-2-10 23:12 發表

有`岩岩係yahoo拍賣睇到有~
大家可以自行決家以任何途徑購買藍色螢光棒的,
不過既然Yogalum希望推出宥嘉專屬螢光棒,
大家不妨再等等我地公佈成品樣式及售價,
到時再決定參唔參加團購啦!反正仲有大把時間。
根據經驗,紅色螢光棒在香港可說是"稀有品種",
要考慮現場三千多觀眾,來自歌迷團體的可能只佔1成半,
即使大家都一致用紅色(需要預先訂購),
其餘8成半觀眾又如何照顧呢??
原帖由 CNG 於 2010-2-11 11:48 發表

係咗!!! fully support!!!
CNG, 什麼是"係咗"????
原帖由 smile_plz 於 2010-2-11 23:31 發表
突然想起上次去看五月天也是一片藍海,整個表演也是令我感動不已=) (希望大家唔介意我私心提起五月天P)

太期待太期待四月的來臨了~
很想可以快一點和大家一同搖滾吶喊!!=P ...
哈哈~~點會介意??
呢度都有好多五迷的!
到時大家一齊落力為宥嘉加油!
原帖由 C姐 於 2010-2-11 21:29 發表
係咗, 係唔係=Yes 吖?

C兄問咗一個白痴問題: 「你又知感官世界係藍色?」

你話激唔激氣? 我都無氣答佢!
C姐,C兄仲唔多D來發言,
係咪好鍾意繼續做"解high人"??
至於那個問題...C姐,同我捉佢出去!