返回列表 回復 發帖
原帖由 晴晴=) 於 2010-2-10 22:37 發表
我想問下係深藍定淺藍色?
有... 海水藍嗎...?
因為覺得這張專輯的顏色是蠻像海水的...
跟飛利浦沒關係的PHILIP
不瘦降の體重
原帖由 chibakarry 於 2010-2-10 18:04 發表

不是喔^^"
但認識幾個朋友都是  
....對了,
有沒有人都是自己一個去看的呢?
好想到時認識一下大家呢
真怕到時自己一個好孤獨orz
很多都是一個人了... (包括我... HAHA)
p.s. 我蠻突出的...
跟飛利浦沒關係的PHILIP
不瘦降の體重
原帖由 Ladilia 於 2010-2-10 23:01 發表

有`岩岩係yahoo拍賣睇到有~
YEAH~ YEAH ~ 支持 !
"藍"色是我最愛的顏色~~
Onion53 Onion53
原帖由 Ladilia 於 2010-2-10 23:01 發表

海水好像顏色太深,我覺得比較接近天藍。(不過再鮮色一點)
影音館就有混一些綠色,是土耳其藍。

我也覺得影音館那張有在海的感覺
記得要把好心情加笑臉....保持下去
原帖由 晴晴=) 於 2010-2-10 23:12 發表

有`岩岩係yahoo拍賣睇到有~
大家可以自行決家以任何途徑購買藍色螢光棒的,
不過既然Yogalum希望推出宥嘉專屬螢光棒,
大家不妨再等等我地公佈成品樣式及售價,
到時再決定參唔參加團購啦!反正仲有大把時間。
原帖由 noellethespy 於 2010-2-10 23:23 發表

大家可以自行決家以任何途徑購買藍色螢光棒的,
不過既然Yogalum希望推出宥嘉專屬螢光棒,
大家不妨再等等我地公佈成品樣式及售價,
到時再決定參唔參加團購啦!反正仲有大把時間。 ...
是牙,我覺得用宥嘉專屬螢光棒比較好,
我只係上拍賣網睇下炸~
淺藍色定深藍色好呢?
好似淺藍色好,cd上都是淺藍色!
不知道到4月11號,宥嘉睇到有咩感覺呢?
一定好美啊!
原帖由 chibakarry 於 2010-2-10 18:52 發表

原本林生來香港的那幾天我是打算跟forum的人去的
可是我媽竟然有"少少"興趣,這樣就跟了我去簽名會和大埔那個了 哈哈
p.s.我看的是w-inds.早前來香港的演唱會Onion53 ...
噢,如果你媽媽都對宥嘉有"少少"興趣,那麼叫她也來演唱會吧!! 宥嘉的影音,新聞等等,什麼都可以不看,甚至其他活動都可以不參加,但是演唱會是一定要去的.  宥嘉的 live, 不單是感受聲音的魅力, 歌曲的生命力, 你還會感受到更多更多, 關於他的人, 他的音樂, 他的世界, 都不是文字或是影片可以感受到啊!
團購個的會唔會整可以用多過一次個的!?
如果宥嘉專屬螢光棒可以無限使用的,,,
會很正!!!

原帖由 BUBUPOON 於 2010-2-11 00:04 發表
團購個的會唔會整可以用多過一次個的!?
如果宥嘉專屬螢光棒可以無限使用的,,,
如果你唔係搖滾吶喊飛左支''感官藍"螢光棒唔知去咗邊, 應該係有排用既.
原帖由 Yogabeck 於 2010-2-11 00:11 發表

如果你唔係搖滾吶喊到飛左支''感官藍"螢光棒唔知去咗邊, 應該係有排用既.
哈哈,,,
見起飛左支''感官藍"螢光棒唔知去咗邊,,,
我諗起WOW DAY OUT個日,,,
派的螢光棒,,,
我HIGH得淨飛甩左個骷髏骨個頭,,,
不過好在冇打中人,,,
不然.......
"感官藍"很COOL呀...

支持!!
讓我能有溫柔廣闊的心去感受他帶來的每一種音樂空間!
http://tieba.baidu.com/f?kz=710883986

看到貼吧訂購紅色熒光棒...那我們照計劃感官藍嗎?
藍和紅色都漂亮,只是顏色比較單一好像更有氣勢???
不過其實紅色熒光棒比較難買得到XD
根據經驗,紅色螢光棒在香港可說是"稀有品種",
要考慮現場三千多觀眾,來自歌迷團體的可能只佔1成半,
即使大家都一致用紅色(需要預先訂購),
其餘8成半觀眾又如何照顧呢??