標題: [2011新聞] 20111102 星島日報 3香港KKbox音樂會 (非原標) [打印本頁]

作者: redpanda    時間: 2011-11-2 10:29     標題: 20111102 星島日報 3香港KKbox音樂會 (非原標)

和電香港(215)旗下3香港,尋日同HTC齊齊搞個宣傳活動,都吸引唔少潮人,明星、導演、「o靚模」撐場,即將有新戲上演既彭氏兄弟、葉念琛、楊愛瑾(Miki)、何佩瑜(Jeana)等等一齊宣傳。

3香港推廣有成4.7吋屏幕新機HTCSensationXL,仲獨家夥拍Anyplex推出跨平台數碼電影點播應用程式,實行用盡個屏幕睇電影。3為推廣呢部手機,下個月仲會搞個演唱會,請林宥嘉、盧廣仲等歌手、以及近期冒起之製作人兼歌手陳奐仁(圖左),畀首批買呢部機既客戶可以現場觀賞,而公司其他客戶亦都可以透過KKBOX等睇現場直播。

既然3咁支持娛樂事業,所以噚日活動上都有好多明星、導演、「o靚模」撐場,當然仲有緊會幫手參加演唱會陳奐仁啦,唔同界別都有代表出席,真係可謂係星光熠熠呀。咁多明星、名人出席,難怪電訊公司高層、出席嘉賓活動後都爭住同佢影相啦。

作者: CNG    時間: 2011-11-2 10:33

"畀首批買呢部機既客戶可以現場觀賞"  我剛換手機沒多久喇~
作者: jessica_c    時間: 2011-11-2 11:29

唔買機無得睇?! ><
作者: CNG    時間: 2011-11-2 12:05

是這部嗎?

作者: hahaha1519    時間: 2011-11-2 13:05

唔買機無得睇
作者: cooca    時間: 2011-11-2 13:16

oh no!!!! 唔通真係買機先有得睇!!!
作者: 笑魔    時間: 2011-11-2 13:17

天呀……點解咁嫁!!!!
作者: Mandy    時間: 2011-11-2 13:25

大家冷靜!! KKBOX應該也會有票送吧!!

KKBOX@HK 詳情請繼而留意我們facebook或3的公佈哦
作者: KNG    時間: 2011-11-2 13:27

現在情況,叫人很難冷靜
作者: Yogabeck    時間: 2011-11-2 15:14

9# KNG

對! 叫我如何冷靜呢??  我發現我個頭因此'熱'左. (是激動的原故嗎?)
作者: 可口可樂    時間: 2011-11-2 16:33

下!!!我要睇呀!!!我唔想買個部禁樣衰既電話!
作者: superwing0v0    時間: 2011-11-2 17:06

買機- -........
作者: kinki72    時間: 2011-11-2 18:52

一盤冷水照頭淋......
作者: 我城    時間: 2011-11-2 21:11

不夠24 HRS 溫差那麼大.....
作者: katrina23038    時間: 2011-11-2 22:12

真系咁絶? 去到咁盡要買機先有得睇!!!!!!!!!!!??????????
作者: tikcheung4    時間: 2011-11-3 00:40

http://202.66.146.82/listco/hk/hthkh/press/cp111101.pdf

HTC 及KKBOX 全力支持《3 音樂會》 加入獨家現場直播唯3 客戶獨享為答謝3 香港客戶對HTC 及KKBOX 的支持,3 香港將於2011 年12 月11 日假九龍灣國際展貿中心舉行一場由HTC 及KKBOX 全力支持的《3 音樂會》,邀請林宥嘉、盧廣仲、陳奐仁、盧凱彤及C AllStar 等台星港新一代實力音樂人同台演出。音樂會門券不設發售,只為3 香港的HTC SensationTM XL with Beats AudioTM及KKBOX 客戶而設。當晚,3 流動通訊及家居寬頻客戶更可透過手機及電腦,欣賞音樂會現場直播,直擊各位音樂人全情投入的演出。
作者: katrina23038    時間: 2011-11-3 00:43

KKBOX 客戶

我們應該朝這個方向進發嗎?
作者: 笑魔    時間: 2011-11-3 07:54

還要在我們熟悉的九展舉行
作者: mandycat    時間: 2011-11-3 13:21

音樂會門券不設發售

歡迎光臨 林宥嘉香港樂迷會 Yogalum HK (http://yogalum.hk/d7u8/) Powered by Discuz! 7.0.0